Постен зрял боб за Бъдни вечер
Народное лечение стоматологических заболеваний прополисом.
Лечение ангины травами.
Ангина. Народни методи за лечение на ангина.
ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА МЕДА
Хроническая почечная недостаточность. Лечение хронической почечной недостаточности народными средствами.
Простатит. Причины, развитие, симптомы и лечение простатита.
Донник лекарственный в народной медицине.
Болки в гърба-видове. Симптоми и причини.
Перитонит- проблеми, диети и лечение
Народное лечение простатита настойкой трав.
Боб чорба, постни ястия, постен фасул, боб на фурна, печен боб, фасул, Бъдни вечер
Продукти:
500г зрял фасул (едър)
3 моркова
2 чушки може и сухи
50мл доматено пюре
джоджен, сол
Приготвяне:
Почиствате и измивате фасула.
Слагате го да ври на умерен огън
Почиствате и нарязвате моркова и чушката и заедно с доматеното пюре и джоджена последователно ги прибавяте към средата на готвенето.
Ястието придобива страхотни вкусови качества ако се приготви на бавен огън в калено гърне. Този вкус ще остане дълго в паметта ви най-вече, защото ястието е консумирано в навечерието на най-големия християнски празник Бъдни вечер.
Комментарии
Отправить комментарий